kedd

Filmajánló(Jurassic Park)



Igazából felesleges ajánlanom bárkinek is ezt a filmet,hiszen mindenki látta már. Továbbmegyek: Senkitől sem hallottam még negatív kritikát ezzel a filmel kapcsolatban. Fukin' epic. Örökzöld,talán ez a legjobb szó rá. Ezek a dinók örökké élni fognak,nincs akkora technika fejlődés miután azt mondanánk,hogy Steven Spielberg őslényei gázak lennének. Láttam én már IMAX 3D-ben Avatart,de akkor se mondom,hogy a Jurassic Park T-Rex-e gáz. John Williams meg egy zseni. Minden filmhez képes olyan zenét komoponálni,hogy még egy magasabb szintre emeli - az amúgysem rossz - mozifilm hangulatát.
Ma még valószínűleg megnézem a 2. részt,ami szintén nagyon jó.Legalábbis én nagyon szeretem. Jeff Goldblum haláli arc. A 3. rész sem rossz,de valahogy kiveszett belőle a Jurassic Park életérzés. Szerencséje a filmnek,hogy Sam Neill elvállalta ismét a főszerepet. Azért erősen érződik,hogy a 2. és 3. részt nem Spielberg rendezte.

Amúgy ki milyen dinoszaurusz lenne? (vajh' van ilyen teszt facebookon? hülye kérdés.)

Én Velociraptor. Annyira menők ^^ Leginkább a csapatmunkájuk("that's fuckin teamwork") és a gyorsaságuk miatt szimpatikusak. Baromi okos dinoszauruszok lehettek.Mindjárt elő is keresem a Raptor körmöm,amit annó egy Nesquik dobozban találtam..vagy valamelyik más csokoládéval leöntött iparihulladékban(by Kőhalmi). Aztán őrjöngök vele egy sort a szobámban. Általános iskolások voltunk,amikor ezeket a kis tárgyakat lehett találni a gabonapelyhes dobozokban. Emlékszem pár osztálytársam annyira elvetemült volt,hogy amikor meg lett nekik ez a Raptor köröm,akkor kihegyezték...ezáltal egy ténylegesen veszélyes fegyvert készítettek maguknak.A fanatizmus nem ismer határokat.^^"
Nekem csak rengetek műanyag dínóm és terepasztalom volt,továbbá könyvek könyvek hátán.

Tudtátok? Hogy a T-Rex üvöltése egy elefántbébi,egy tigris és egy aligátor hangjának keveréke, légzéseként pedig egy bálna hangja szolgált a filmben.

6 megjegyzés:

  1. na szóval:D
    Én is raptor lennék, mert annak biztos van akkora fifikája, hogy túléljen:) Bár nem tudom honnan tudják a tudósok hogy okos volt...lehet hatalémas agya volt és mégis tök buta XD bár én féltem tőlük...de most komoylan kinyitják az ajtót vazz:DMajd bepisiltem. A nagyonnagydínó, az oylan cuki, kis ártatlan mint a Mulanból az a Cuki harcos. Csabi, nálad mit jelent az hogy őrjöngesz egy műkörömmel a szobádban?:D
    Körbeszaladgálsz és mondod hogy hrrr, miközben szétfaragod a körömmel a bútort?:D

    VálaszTörlés
  2. A Mulánban ChienPo-nak hívták a nagy cuki harcost ^^

    Az őrjöngéssel kapcsolataban a "hrr" talált. Elbújok a szobámban.Hörgök és amikor egy plüssállat arra jár,akkor rávetem magam és kiplüssözöm.

    VálaszTörlés
  3. Mily agresszív. Gondoltam hogy ChienPot tudni fogod, pedig gondolkoztam h leirjam-e, ugyse érti senki...:D

    VálaszTörlés
  4. ÚÚ én növényevő lennék..nemtom..mindig megnyugtatnak...vagy olyan kisgeci taréjos, akik csoportosan fogyasztják el a csúnyabácsit..na ez így elég kontrasztos lett :D

    VálaszTörlés
  5. kisgeci taréjos :D
    Hát,ha növényevő lennél nem lennénk jóban :P

    VálaszTörlés
  6. (rosszul írtam amúgy. a 2.részt is Spielberg rendezte.)

    VálaszTörlés