szombat

Punk Goes >

Hm,ma úgy érzem ezen kívül még maximum egy bejegyzés fog születni. Lehet mostantól - ahogy már korábban is mondtam - csökkenni fog a bejegyzések száma.Egyre jobban visszacsöppenek az életembe,ami természetesen jó dolog.Ez a blog amúgyis arra hivatott,hogy lefoglaljon és elterelje a figyelmem,de természetesen ezekutná is szükségem lesz rá.Vajon a blognak is rám?
Ismét kb. 1-ig aludtam..-.- Aztán sokadjára megnéztem az Ironman első részét felkészülvén az esti vetítésre. Elég jó kedvem van :)
Jó idő van kint,jó zenéket hallgatok(mindjárt jobban kitérek erre),meg csak úgy..jól érzem most magam.^^
Szóval zene: Most elég sokat hallgatom a Punk Goes Pop ; Punk Goes Classic Rock albumt. Elég hangulatos. A lényege,hogy aktuális rock/hc/metál/punk-rock/emo-core/ bandák feldolgoznak különböző számokat/slágereket. Legyen az Rihanna vagy Britney > Ez a pop albumról ; Vagy Rolling Stones; Queen stb. Nagyon hangulatos, ahogy ezek a fiatal és tehetséges együttesek a saját szájízük szerint dobják össze ezeket a dalokat. Nagyon csípem. Egyik szám pörgősebb,mint a másik. Mindjárt rakok is be egy kis ízelítőt.
Valószínűleg a film utána, ha hazaértem még írok egy bejegyzést,bár mozi után még valszeg beülünk valahova dumálni,iszogatni..ilyesmi. Hát legyen szép napotok!

És akkor pár ízelítő a fent említett albumokról:

Punk Goes Pop>







Punk Goes Classic Rock>







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése