hétfő

vegyes

Megint egész héten esni fog az eső...nem hiszem el. Ennél lehangolóbb dolgot nem is nagyon tudok elképzelni. Egyfolytában nedves,nyirkos,hideg minden. Sehova nem lehet menni(vagyis lehet,de lássuk be..nem sok késztetést érez rá az ember). Legalább be vagyok zárva és tételeket dolgozok ki.Hurrá. Nem is tudom mikor írtam utoljára,olyan tartalmasabb bejegyzést. Hát most sem fogok...Lehet nézek vmi jó filmet. Van pár mozi a laptopomon,amit illene már megnéznem. Zongorázni is régen zongoráztam, gitározhatnék is,de ez a kúúúúrva időjárás..no kedv -.- Legalább esténként futok. Esőben,hóban,viharban és tök jól esik. Utána még itthon fent is megkínzom magam pár gyakorlattal. Rengeteget fejlődött az állóképességem,az utóbbi félévben,amire büszke vagyok és örülök neki. Mindig csak a számat járattam,hogy "na mostmár sportolni kéne valamit",de mostmár tényleg csinálom és nem fogok megállni. Azért is,mert egy darabig (jó sokáig..) nem megyek fightra..ugye vizsgaidőszak és aztán meg nyár. Szóval nem akarom,hogy bepunnyadjak,szinten kell tartani magam.
Más: Forma1. Ismét a kedvenc versenyzőm nyert,Mark Webber. Nagyon örültem neki. Eléggé magáratalát mostanában az ausztrál. Monaco meg egy hatalmas élmény a pilóták körében,az pedig hogy ott sikerült győznie..hát úgy érzem semmit nem kell hozzáfűznöm.

Mindössze pár képet:







Szívesen elmennék egyszer Monacoba. Szívesen ülnék egyszer egy F1-es kocsiban,dehát mindez már késő, + Magyarországról szinte lehetetlen bekerülni,hacsak nincs olyan pénzes apukánk,mint Baumgartner Zsoltnak.

Végetért a Smallville 9. évadja. És szeptemberben jön a 10.,egyben utolsó évad. Hatalmas utat tett meg ez a sorozat és a szereplői. Az elején Clark Smallville-ben jár suliba,éppen hogy rájön a képességeire,baromi fiatal. Mostmeg már egy felnőtt férfi,aki arra hivatott,hogy vezesse és jobbá tegye a világot. Nagyon király dolog átgondolni az egészet,hogy miből mi lett és honnan jutott idáig. A sorozatnak vannak gyengébb pillanatai,de összességében egy képregény (és azonbelül Superman fannak) rajongónak eléggé kellemes dolgokat tud kínálni.






Múltkor voltunk bulizni Szegeden. Elég jól sikerült. Oly annyira,hogy 1 kezemen meg tudom számolni az emlékeimet. Holnap lehet felmegyünk pestre ismét csak bulizni..bár egyre kevesebb kedvem van,az igazat megvalva. Iszonyatosan nyomaszt ez a rossz idő..és ilyenkor bulizni? Ilyenkor pesten lenni? Hát..nem tudom.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése