csütörtök

sms

(tipp: szerintem úgy olvassátok a bejegyzéseim,hogy ha zenét linkelek,akkor előbb indítsátok el és alatta olvassátok :))

Fájok. Álltatok már fejen? De úgy szószerint. Hát edzésen a nyakat erősítettük és hát..aú. Fáj mindenem,de örülök neki,mert ez azt mutatja,hogy mindent jól csinálok. Holnap is megyek. Jó lesz. Nehéz viszont ez az egész. Nem könnyű fejlődni. A gyakorlatok és a technikázás jól megy,dícsérnek. Viszont,ha játékos harc van(értsd:nem rúgnak úgy combon,hogy ne tudj járni.) akkor valahogy nem tudom alkalmazni,mondjuk eléggé benne vagyok a mélyvízben. Átalában jóval magasabb szinten állnak nálam azok,akikkel küzdök. Szóval van kihívás dögivel. Bírom a technikázást,amikor egyesével összefűzünk olyan rúgásokat-ütéseket,aminek a végén egy 5ös-6os sorozat jön ki. Bár ezekből már 2 is elég lenne,hogy az ellenfél(ha a helyzet úgy kívánja) földön legyen. Kíváncsi vagyok,hogy valaha is alkalmaznom kéne ezeket amiket tanulok. Remélem nem. Azért se,mert félek mit okoznék,meg azért se mert lehet éleshelyzetben teljesen máshogy sikerülne,mint ahogy tanultam..nem vagyok még annyira jó,hogy tudjam kezelni,amit tanultam. Ki tudja mi lenne. Na,de mindegy. Holnap elég nehéz napom lesz. Kb megbuktatnak festésből és mehetek pótteríteni,dehát ez van. Pedig már mondtam,hogy kezd kialakulni a stílusom. Megbuktatnak,mert nincs mennyiségem,amiért sokat hiányoztam,de nem baj,majd javítok..csak hol fessek? Panelban elég extrém. Amúgy nem lettem helyezett. Viszont egyik csoporttársam igen,akit amúgy nagyon bírok,rohadt jó fej..csak szerintem az enyém most jobban sikerült :( Dehát midnegy..úgyse ér semmit ez az egész. Aztán holnap még előadást is tartok,amit már nagyon régóta kellett és egyel rosszabb jegyet kapok,mert nem az én időpontomban tartom az előadást. Amiről kurvára nem tehetek,próbáltam elcserélni,de senki sem volt hajlandó..Aztán megyek fightra,remélem lesz elég erőm. Aztán meg megyünk bulizni a szegediekkel. Hát meglátjuk mi sül ki belőle..
Jó,hogy holnap 11re megyek..mostanában nagyon elalszok..meg alig bírok elaludni éjszaka. Tegnap is háromnegyed4 fele tudtam elaludni. Mostmár beállítom majd magam olyan 11órára,max fél12re..mer ez már nem állapot. Nyáron szoktam ezt játszani. Most is fél3. Holnap meg nehéz napom lesz. Nem vagyok normális.
Szóval olvasgattam az smseimet(tudom öreghiba),az elsőtől kezdve. Úgy pár héten keresztül. Jól esett,meg nem is. Ez a tipikus,hogy elolvasod mosolyogsz,nevetsz,örül a szemed..aztán fokozatosan legörbül a szád és kialszik a szemedből vidámság. Egy pillanatig visszatérsz a múltba,aztán visszaránt a jelen. Leírom az egyik kedvencem(a sok közül),amin jót nevettem: "De most odabújok hozzád,hogy legyen,aki felszívja a nyálad <3" Szegény, mindig arra kelt fel,hogy beletenyerelt a tócsába,amit mellékanyarintottam :'D Cuki volt. Van,hogy azt játszom az emlékeimmel és a fantáziámmal,hogy egy szituációra visszaemlékszem és lejátszom. De úgy real time-ba. Nincsennek ugrások. Ha végigsétáltam egy utcán,akkor most fejben is végigsétálok.
Anya is írt egy vicces smst. Amikor először ott aludtam náluk írhattam valami ilyesmit,hogy "megfeletkeztem az időről..mostmár itt alszok,késő van.puszi" Ő meg ezt írta rá:"Hogy te milyen feledékeny vagy!" :D hihi. Valaki visszatud úgy emlékezni a szép dolgokra,hogy csak arra gondoljon,hogy milyen jó volt? Képes valaki olyat csinálni,hogy nem érzi azt,hogy nem hiányzik ez a jelenet vagy azaz emlék? Nekem nem megy. Először tök jó meg minden,aztán eszembejut,hogy már nem fog többet megtörténni. Hát mindegy. Mostanában sokat elkalandozok ilyen dolgokban. Olyan ez,mint az LSD. Megnyalod,aztán lehet 2 hónap múlva még flashback-elsz tőle.(nem tapasztalatból mondom,hallottam). Szóval ki tudja mikor üt be. Rám mostanában eléggé rámjön néha. Most mondja valaki,hogy az idő begyógyít mindent. Szerintem meg nem gyógyítja be(sebtől függően persze),csak az ember megszokja azt a folytonos érzést,jobbá, elviselhetőbbé teszi. Ismét a változás és annak elfogadása az ellenségem.
Nem olyan vészes ez,nem rossz a kedvem(annyira),csak bennem van ez a dolog azért,legalábbis sokszor visszajön. Tudok nevetni,meg mosolyogni,meg hülye lenni..meg minden. Csak nem vagyok teljes. Ez minden.
Holnap jobb lesz.


1 megjegyzés: